Mediadina logo
home | verhuur | verkoop | ledenlijst | over Mediadina | contact | mijn profiel | disclaimer
algemeen

over Mediadina

 • Wat is Mediadina.nl?
 • Waarom Mediadina.nl?
 • Wie zijn Mediadina.nl?
 • Hoe werkt mediadina.nl?
 • Hoe word ik lid van Mediadina.nl?
 • Privacy op Mediadina.nl
 • Hoe plaats ik een advertentie?
 • Hoe lang blijft mijn advertentie staan?
 • Wat kost Mediadina.nl?
 • Hoe reageer ik op een advertentie?
 • Waar moet ik rekening mee houden?
 • Adverteren op Mediadina.nl
 •  

  Wat is Mediadina.nl?

  Mediadina.nl is een website waar freelancers werkzaam in film, video of foto branche, hun apparatuur en diensten kunnen kopen/verkopen of huren/verhuren. 

  Apparatuur die bij film, video en foto producties gebruikt wordt is zo specifiek, dat het vaak lastig is om de juiste spullen voor een klus te vinden. Mediadina.nl is een plek waar bedrijven en freelancers elkaar op de hoogte kunnen brengen van de spullen die ze willen verkopen of verhuren. Mediadina.nl is er voor iedereen die (semi)professioneel iets met film, fotografie of video-productie te maken heeft.

  Voorbeeld:
  • Ik ben cameraman en heb een videocamera in mijn bezit. De aankomende maanden draai ik een speelfilm op 35 mm. Nu blijkt een bevriende cameraman een videocamera nodig te hebben voor een productie. Hij kan huren bij de bekende verhuur bedrijven, of ik verhuur mijn camera. Helemaal volgens mijn eigen voorwaarden. 
  • Ik heb een tijdcode-slate in mijn bezit ik af en toe inzet. De rest van het jaar ligt deze op de plank. Door deze op mediadina.nl te zetten is er nu een mogelijkheid om geld te verdienen met dit apparaat. Eenvoudig en altijd op je eigen voorwaarden. En niet alleen de gene die verhuurt wordt er beter van, wellicht ook de huurder!
  • Ik ben fotograaf/cameraman en heb een een professionele set lenzen die ik niet regelmatig gebruik. Door deze op Mediadina.nl te zetten kan een cameraman die bijv. een commercial met een pro35 adapter draait, gebruik maken van deze lenzen. Zonder tussenkomst van anderen. 


   
  Waarom Mediadina.nl?

  Mediadina.nl is een platform waar professionals werkzaam in de film, foto en video branche elkaar kunnen ondersteunen. Bij verhuur wordt vaak terug gegrepen op de bekende verhuur bedrijven, maar er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij het voor beide partijen iets oplevert om je spullen te huren of te verhuren aan een collega. Mediadina.nl brengt mensen met elkaar in contact. De betrokken partijen regelen onderling de voorwaarden. Mediadina.nl is verder geen partij.

  Ook voor verkoop is Mediadina.nl de uitgelezen plek. De verkoopsites die iedereen kent zijn verworden tot een ondoorzichtig bos van advertenties. Onzinnige biedingen, vele e-mails verder en nog niets verkocht, het komt regelmatig voor. Het is moeilijk om je spullen onder de aandacht te brengen bij mensen die er echt iets aan hebben. Mediadina.nl geeft je de mogelijkheid om je zolder eens flink op ruimen.

   Voorbeeld:

  •  Ik heb een V-lock adapter waar ik nooit meer iets mee doe. Zet hem op de reguliere websites en niemand zal het opvallen. Op Mediadina.nl zijn er veel mensen geïnteresseerd. Eenvoudig.


   
  Wie zijn Mediadina.nl?

  Mediadina.nl is een initiatief van Eric Leek in nauwe samenwerking met Bruut ontwerp uit Tilburg. Mediadina.nl is niet gekoppeld aan welke verkoopsite of bedrijf dan ook. Alle ideeën, bugs of aanvullingen van harte welkom. Stuur ze naar: info@mediadina.nl  


   
  Hoe werkt mediadina.nl?

  Heel simpel. Om een advertentie te kunnen plaatsen moet je jezelf registreren. Je krijgt dan een eigen profiel pagina waar je al je advertenties kunt opmaken en kan plaatsen. In deze opmaak geeft je ook aan of je wilt verkopen of verhuren en onder welke voorwaarden. Het spreekt wat Mediadina.nl voor zich dat met deze informatie uiterst zorgvuldig zal worden omgegaan en nooit aan derden zal worden doorgespeeld.  
  Het lezen van de advertentie is voor iedereen mogelijk. Gewoon zoeken door de advertenties, categorieën of ledenlijst. Om te reageren op een verhuuradvertentie moet je een eigen profiel hebben en ingelogd zijn. Iedereen kan op een verkoopadvertentie reageren.


   
  Hoe word ik lid van Mediadina.nl?

  Lid worden van Mediadina.nl is heel simpel. Klik op de rechtsboven in op “aanmelden” Vul het formulier in en klik op aanmelden. Mediadina.nl zal nu een e-mail sturen naar het e-mail adres dat u opgegeven heeft. Activeer het account door de gestuurde link te bevestigen. U account is nu actief. Log in met de naam en het password dat u heeft opgegeven. U kunt nu uw profiel aanmaken door rechtsboven in het scherm op 'mijn profiel' te klikken. Hier kunt u contact gegevens opgeven en uw advertentie plaatsen.


   
  Privacy op Mediadina.nl

  Mediadina.nl hecht grote waarde aan de privacy van haar bezoekers. Wij verzamelen en gebruiken gegevens van leden, gebruikers en bezoekers om Mediadina.nl te laten werken en te verbeteren. Mediadina.nl zal nooit uw gegevens beschikbaar stellen, verkopen of verhuren aan derden. Wettelijk zijn wij verplicht om gegevens beschikbaar te stellen aan bepaalde derden als dit door een rechterlijk vonnis is opgelegd of wanneer dit in belang is van bij het voorkomen, opsporen of vervolgen van strafbare feiten (zoals fraude, bedrog of oplichting)

  Mediadina.nl zal geen gegevens van gebruikers onderling doorgeven. Gegevens zoals die te zien zijn in de publieke profielen zijn voor iedere zichtbaar. Profielen waarbij de leden hebben aangegeven dat ze alleen zichtbaar zijn voor leden, kunnen alleen bekeken worden wanneer er een profiel is aangemaakt en de gebruiker ook is ingelogt .

  Mailadressen van leden, gebruikers en bezoekers zijn nergens op site te vinden. Deze worden bekend gemaakt als afzender wanneer u een mail ontvangt die via Mediadina.nl verstuurt is. 

  Welke gegevens bewaren we van u?
  •  Mediadina.nl bewaart de gegvens van leden die een profiel hebben gemaakt zoals deze te zien is o de pagina waar de profielgegevens worden gewijzigd. 
  • Wij beschikken ook over u loginnaam. Uw pasword is bij ons niet bekend. De activatiemail die u ontvangt met daarin de inognaam en uw password  wordt alleen verstuurd naar het mailadres dat u heeft opgegeven.
  Welke gegevens bewaren wij in het algemeen?
  • Mediadina.nl bewaart statistieken over het gebruik van de site. Dit bestaat uit het aantal advertenties dat verwijderd wordt, Het aantal keren dat er op advertenties gereageerd wordt. Het aantal keren dat er gereageerd (of een beoording geplaatst) wordt op een gebruiker. Hierbij worden alleen de cijfers bewaard en niet de gegevens over de advertentie of de gebruiker.
  • Om het bezoekers gedrag op Mediadina.nl te monitoren maken wij gebruik van Google analitics.
  Nieuwsbrief.
  Mediadina.nl stuurt een nieuwsbrief naar een grote groep media professionals. Deze adressen heeft Eric Leek in de loop van zijn loopbaan als freelance geluidsman verzameld. Wanneer u onze nieuwsbreif onterecht ontvangt of u wilt de nieuwsbreif niet meer ontvangen, dan kunt dat ten alle tijde kenbaar maken door een mai te sturen naar afmelden@mediadina.nl . Vergeet niet het mail adres waarop u de nieuwsbrief ontvangt te vermelden. 
  Wij hebben de intentie om mensen te informeren en hopen dat onze mail niet als hinderlijk wordt ervaren.

  Mocht u nog vragen hebben omtrent privacy, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Klik hier
  Wij kunnen dit privacy beleid ten alle wijzigen en deze wijzeging zijn dan direct van kracht. Het handig om af en toe te kijken of onze privacy regels zijn veranderd. 


   
  Hoe plaats ik een advertentie?

  Om een advertentie te plaatsen moet je een account hebben en ingelogd zijn. Je kunt een advertentie plaatsen door in je profielpagina te klikken op 'advertentie plaatsen'. Hier kun de advertentie opstellen. Je kunt ook foto's toevoegen (niet groter dan 2Mb). Wanneer alles is ingevuld klik je op 'submit' en de advertentie wordt geplaatst. Je kunt in je profielpagina altijd de advertentie veranderen of verwijderen.

  Wat zet ik in een advertentie?

  • Zorg dat in de titel duidelijk vermeld staat wat het is wat u wilt aanbieden. Dit kan een productnaam zijn met een korte omschrijving.
  • Vermeld de prijs en daarbij ook of het inclusief of exclusief btw is.
  • Geef een omschrijving van het item dat u wilt verkopen/verhuren.
  • Bij verhuur geeft u duidelijk aan wat de verhuur voorwaarden zijn.
  • vermeld bij de diensten nauwkeurig wat u zoekt.
  • Verwijder s.v.p. de advertentie wanneer hij geen functie meer heeft.
  • Probeer tekst verwarring te voorkomen en SCHREEUWEN is verboden.
  Bezoekers van de site kunnen zoeken door de advertenties, categorieen en zoekopdrachten geven. Uw advertentie zal dus makkelijk gevonden worden.


   
  Hoe lang blijft mijn advertentie staan?


  Iedere advertentie blijft op Mediadina.nl staan todat hij door de de gene die hem plaats verwijderd word. Het is dus van belang dat je de advertentie verwijderd op het moment dat iets niet meer beschikbaar is.


   
  Wat kost Mediadina.nl?

  Bij Mediadina is het plaatsen van een advertentie gratis. Advertenties zetten, reageren op een advertentie, het aanmaken van een profiel. Het is allemaal mogelijk en het kost u niets. In de toekomst moeten we bekijken of dit te handhaven is, of dat we een klein bedrag voor het plaatsen van een advertentie moeten plaatsen.  Om de kosten in de hand te houden hebben we daarom wel advertenties van bedrijven die actief zijn in de film, foto en televisie branche. 

  Wilt u adverteren op Mediadina.nl stuur dan een e-mail naar marketing@mediadina.nl, of neem contact op met Eric Leek.


   
  Hoe reageer ik op een advertentie?

  Mediadina.nl is een site waar je niet kunt bieden. Wanneer je geïnteresseerd ben kun je contact opnemen met de adverteerder. Dit kan door een e-mail te sturen via het 'reageer' veld of hem direct bellen als het telefoon nummer zichtbaar is. Om te kunnen reageren op een verhuuradvertentie moet je ingelogd zijn.

  Wanneer iemand gehuurd heeft van jou, wordt het op prijs gesteld wanneer je waardering aan deze huurder geeft. Dat vergroot het Mediadina.nl netwerk en helpt anderen. U kunt  uw waardering altijd herzien als uw mening bijgesteld is.

  Maak goede afspraken met de andere partij. 


   
  Waar moet ik rekening mee houden?

  Mediadina.nl is een netwerk waarbij dingen over en weer verhuurt worden. Hierbij is vertrouwen van groot belang. De voorwaarden waarop iemand apparatuur verhuurt aan een ander zal voor iedereen anders zijn. Mediadina.nl heeft een beoordeling systeem ontwikkelt. Wanneer je iemand kent of goede ervaringen mee hebt, kun je je waardering uitspreken. Dit vergroot het vertrouwen en het netwerk.

  Voorbeeld:

  • Ik wil iets huren van Jan. Jan kent mij. Nadat ik zijn spullen heb teruggebracht en aan al mijn verplichtingen heb voldaan, geeft Jan mij een positieve waardering met daarbij een klein commentaar. Nu wil ik iets huren bij Kees. Kees kent mij niet, maar Kees kent Jan wel. Door de de waardering die Jan gegeven heeft zal Kees een grotere basis hebben om mij zijn spullen te verhuren. Op deze manier kan er een groot netwerk ontstaan van mensen die elkaar op één of andere wijze kent.

  Voor verhuren en verkopen geld: Hou je gezond verstand erbij. Bij onraad, mail direct naar: misbruik@mediadina.nl


   
  Adverteren op Mediadina.nl

  Als u een grote groep media professionals wilt bereiken is adverteren op Mediadina.nl een goede keuze. Het bereikt een groot publiek en de u profileert zich op een positieve wijze bij een specifieke doelgroep. Er zijn verschillende mogelijkheden. Een advertentie op de frontpagina, een advertentie tussen de lijst met advertenties, een advertentie onderaan de zoekresultaten. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, stuur dan een mail naar: marketing@mediadina.nl.